fbpx

Armbanden voor mannen

Armbanden voor mannen

Armbanden voor mannen en lederen herenarmbanden zijn super populair op de webshop van MamaBella. Misschien ben je nog op zoek naar een geschenk voor een man of moet je nog een cadeau voor vaderdag kopen. Bekijk dan zeker eens de collectie herenarmbanden.

Geschiedenis

Tegenwoordig draagt iedereen een armband, ook mannen. Al sinds de oudheid dragen zowel mannen als vrouwen sieraden. Denk maar terug aan de lessen geschiedenis. Vroeger stonden juwelen voor rijkdom en macht. In de Oertijd decoreerden de mensen hun lichaam met schelpen, koralen, tanden,… Grieken en de Romeinen, net als de Egyptenaren waren fan van goud en halfedelstenen. Waarom zou je als man geen herenarmbanden dragen?

Materialen

Herenarmbanden bestaan er in allerlei soorten. Zoek je een subtiele armband, een stoere armband of eerder iets robuust? Populair zijn de armbanden met kralen die je kan combineren met een lederen armbanden. Daarom heeft MamaBella enkele sets samengesteld. De lederen armbanden zijn in het zwart en bruin verkrijgbaar. De sets werden vooral gecombineerd met houten kralen, glaskralen, lava kralen, keramische kralen en natuurstenen kralen. Armbanden met lava kralen zijn een absolute trend! Bekijk snel de armbanden voor mannen en lederen herenarmbanden.

Bekijk hier de armbanden voor heren!

Please follow and like us:

Geef een reactie