fbpx

Betalingsmogelijkheden

Bancontact

Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Met Bancontact betaalt u uw online bestelling via uw eigen vertrouwde bankomgeving. De betaling is direct terug te zien op uw bankrekening. U kunt hiervan gebruik maken indien uw bank aangesloten is bij Bancontact en u hiervoor een kaart met PIN-code heeft. 
Klik hier voor meer info.

Belfius

Bij een betaling via de Belfius betaalknop kan u als klant van Belfius de betaling uitvoeren via internetbankieren of via de smartphone app. Bij de betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via het Belfius Direct net dien je als klant van Belfius de betaling met de kaartlezer te bevestigen.
Klik hier voor meer info.

iDEAL

Met iDEAL kan u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via onze webshop. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van MamaBella.
Klik hier voor meer info.

KBC

De KBC betaalknop is de online betaalmethode voor klanten van de KBC of CBC. De klant van deze bank word dan doorgestuurd naar zijn eigen vertrouwde bankomgeving waar de gegevens voor de betaling klaar staan. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.
Klik hier voor meer info.

PayPal

PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan.
Klik hier voor meer info.

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Wanneer u als SOFORT klant kiest om de betaling per SOFORT Banking uit te voeren, zal u doorverwezen worden naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw land van herkomst en uw bank. U logt in met de gegevens die u ook gebruikt voor uw eigen online bankomgeving en u krijgt vervolgens een overzicht van uw rekeningen te zien. Daarna kiest u vanuit welke rekening de betaling uitgevoerd mag worden. Wanneer de betaling werd uitgevoerd zal u teruggestuurd worden naar de website van MamaBella.

Overschrijving op bank- of girorekening

Deze klassieke methode blijft uiteraard een optie om in uw vertrouwde omgeving te betalen. Uw bestelling zal verder behandeld worden van zodra het totaalbedrag op de rekening staat. Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden op het volgend rekeningnummer: IBAN BE21 7360 5389 6803 met BIC KREDBEBB t.a.v. MamaBella te Halle-Zoersel, België. Gelieve in de mededeling uw bestelbonnummer te vermelden.