fbpx

Essentials by ipuro

Essentials by ipuro

Goedkoop en kwalitatief

De collectie “Essentials by ipuro” is de basiscollectie van ipuro. Deze ipuro collectie is de goedkoopste en toch kwalitatief. Essentials ipuro heeft goedkope geurverspreiders en geurkaarsen. Bovendien bestaat de collectie uit een ruime keuze aan geurdiffusers, geurkaarsen, roomsprays en car fragances.

Nieuw design

Omdat ipuro constant bezig is met verbeteringen en vernieuwingen werd het design van deze collectie aangepast. Als resultaat heeft essentials ipuro prachtige en toch nog goedkope geurverspreiders, geurkaarsen en roomsprays die bij elk interieur passen. Maar ook de autogeuren werden in een nieuw jasje gestoken. Stijl hoeft niet duur te zijn… maar het moet aangenaam ruiken.

Online ipuro geuren kiezen?

Online ipuro geuren kiezen? Omdat we begrijpen dat het moeilijk is om online een geur te kiezen. Daarom heeft MamaBella voor u een selectie gemaakt van de beste geuren uit de Essentials by ipuro collectie. Algemeen is een huisparfum niet goedkoop, toch zeker wanneer u deze niet aangenaam vindt. Met als resultaat… de geur blijft in de kast staan. En dat zou toch jammer zijn.

Dankzij deze selectie kunnen we u helpen. Zo zal uw keuze niet teleurstellen en bent u zeker van een aangename geur. Elke geur is apart en één voor één zijn het fantastische geuren. Bovendien staat er bij elke geur telkens de beschrijving en de ingrediënten omschreven.

cedar wood

cotton fields

black bamboo

white lily

Heeft u toch nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail, zodat we dit voor u kunnen bekijken.