fbpx

⭐️ GOEDKOPE Scrunchies MAMABELLA ⭐️

Goedkope scrunchies kopen

Goedkope scrunchies kan je vinden bij MamaBella. Op de webshop starten de prijzen al vanaf €1,99!
Koop hier uw scrunchies online voor het te laat is!

Wat is een scrunchie?

Wie opgroeide in de jaren ’90 herkent de scrunchies onmiddellijk. Vroeger was het echt een hype om een scrunchie te dragen met een hoge staart. De scrunchie is helemaal terug in de mode… De scrunchies zijn ronde elastieken haarrekkers bedekt met geplooide stof. Je ziet ze in allerlei verschillende kleuren, effen of met prints. Heel populair zijn nu de leeuwpaarden prints (of zeg maar leopard prints), de slangen prints (snake prints), alsook de velvet scrunchies (fluwelen scrunchies).

Hoe draag je een scrunchie?

Scrunchies kan je op allerlei mogelijke manieren dragen. Je draagt bijvoorbeeld je haren in een dotje met een scrunchie er rond of met een paardenstaart (high ponytail). Ook een schuine staart, twee staarten of een losse staart met een scrunchie zijn absoluut te gek! Je kan de scrunchie ook als armband dragen. 

Waarom een scrunchie?

De scrunchie is weer een absolute haartrend en dit zowel voor dames als kinderen. Het voordeel van deze elastiek is dat hij niet zo snel verstrikt geraakt ten op zichte van de gewone haarrekkers. De scrunchie geeft onmiddellijk een boost aan je nieuwe outfit!

Type scrunchies

Ze bestaan in allerlei kleuren, materialen en prints. Combineer de juiste kleur met de juiste outfit. Er bestaan heel wat varianten: scrunchies met sjaal, scrunchies met strik, scrunchies met lint, scrunchies met print (denk maar aan de leopard print of snake print), scrunchies met stippen, scrunchies met konijnoren, mini scrunchies voor de kleinste kinderen, … 

Wat is een velvet scrunchie?

De velvet scrunchie of velvet bandeau is een scrunchie gemaakt van zacht fluweel. Ze bestaan in allerlei verschillende kleuren zoals velvet moss green, velvet dark blue, rust red en zo veel meer!  

Wat is de mini scrunchie?

We hebben ook de mini scrunchies in ons assortiment. De mini scrunchies zijn ideaal voor de kleinste meisjes of voor mensen met fijn haar. We hebben effen mini scrunchies alsook de Mini Rabbits. Deze scrunchies zijn voorzien van konijnenoren die de scrunchies extra schattig maken. Scrunchies online kopen. Er zijn scrunchies in verschillende prijscategorieën. Gelukkig kan u goedkope scrunchies terugvinden op de webshop van MamaBella. De scrunchies kan u aankopen vanaf €2,49. Bekijk hier de collectie. U kan de scrunchies individueel kopen, alsook per set. Bent u toch nog op zoek naar een specifieke scrunchie, dan kan u ons altijd contacteren per info@mamabella.be. De scrunchie is een ideaal geschenk voor haar!

Please follow and like us:

Geef een reactie