fbpx

ipuro Classic

ipuro Classic

Geurverspreiders en geurkaarsen

De collectie “ipuro Classic” is de klassieke collectie van ipuro met overheerlijke geurverspreiders en geurkaarsen. Deze ipuro collectie is betaalbaar en zeer kwalitatief. De geurflesjes met hun bijzonder design passen in elk interieur. Het is een ruime collectie die bestaat uit geurdiffusers en geurkaarsen.

Betaalbaar en kwalitatief

De collectie “ipuro Classic” is betaalbaar en toch kwalitatief. De ipuro Classic collectie bestaat uit geurverspreiders en geurkaarsen.

Nieuw design

Omdat ipuro constant bezig is met verbeteringen en vernieuwingen werd het design van deze collectie aangepast. Als resultaat heeft ipuro Classic prachtige en kwalitatieve geurverspreiders en geurkaarsen die bij elk interieur passen. Stijl hoeft niet duur te zijn… maar het moet aangenaam ruiken.

Online ipuro geuren kiezen?

Online ipuro geuren kiezen? Omdat we begrijpen dat het moeilijk is om online een geur te kiezen. Daarom heeft MamaBella voor u een selectie gemaakt van de beste geuren uit de ipuro Classic collectie. Algemeen is een huisparfum niet goedkoop, toch zeker wanneer u deze niet aangenaam vindt. Met als resultaat… de geur blijft in de kast staan. En dat zou toch jammer zijn.

Dankzij deze selectie kunnen we u helpen. Zo zal uw keuze niet teleurstellen en bent u zeker van een aangename geur. Elke geur is apart en één voor één zijn het fantastische geuren. Bovendien staat er bij elke geur telkens de beschrijving en de ingrediënten omschreven.

ipuro classic diffuser geurstokjes room fragrance huisgeur huisparfum interieurgeur noir blanc orchidee balance jardin

ipuro noir

ipuro blanc

ipuro orchidée

ipuro balance

ipuro jardin

Heeft u toch nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail, zodat we dit voor u kunnen bekijken.