fbpx

Korting nieuwsbrief

Korting nieuwsbrief – €5,00!

Bij de inschrijving op de nieuwsbrief zal u een onmiddellijke korting ter waarde van €5,00 ontvangen.
De kortingscode zal u automatisch per e-mail verstuurd worden.

Heeft u toch geen korting ontvangen, neem dan gerust contact op. Deze éénmalige korting is van toepassing op een bestelling vanaf €30,00 exclusief transportkosten.

De korting is niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

De mogelijkheid tot inschrijving is zichtbaar via een pop up venster op de homepage. Heeft u deze reeds gesloten en wenst u zich graag in te schrijven, dan kan dat nog steeds via “Mijn account“. Daar kan u zich registreren, maar vergeet niet het voorziene blokje voor de inschrijving op de nieuwsbrief aan te vinken!

TIP: Wanneer u uw account volledig ingevuld heeft, worden de verzendingskosten automatisch berekend.

Gebruik uw korting op onze webshop! MamaBella heeft een ruime collectie aan juwelen, sieraden en accessoires. Er is een collectie voor dames, kinderen en heren. Voor de dames en kinderen hebben we oorbellen en armbanden. De oorbellen zijn één voor één nikkelvrij. De armbanden zijn ofwel elastisch ofwel voorzien van een verlengstuk. Voor de heren hebben we stoere heren armbanden. Deze elastische armbanden bestaan uit houten kralen, gecombineerd met enkele details. We hebben ook leuke accessoires in ons assortiment. Denk dan maar aan hamamhanddoeken (of hamamdekens) scrunchies en andere haaraccessoires, oorbellenrekjes, armbandenrekjes, juwelenrekjes, sleutelhangers, portefeuilles, geldbeugels, tassen, … Kortom… er is voor iedereen wat wils.

En bent u op zoek naar iets specifieks, maar kan u het niet terugvinden?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.