fbpx

Oorbellenrekje hout

Oorbellenrekje hout

Op zoek naar een oorbellenrekje hout? Dan bent u voor het houten oorbellenrekje aan het juiste adres. Oorbellenrekjes en displays voor oorbellen zijn onmisbaar voor oorbellen liefhebbers en er is veel vraag naar. Bekijk hier de collectie!

We hebben metalen oorbellenrekjes met een houten onderstel. Het metalen oorbellenrek hout is verkrijgbaar in naturel en donker bruin hout. Er zijn ook witte metalen oorbellenrekjes, alsook goudkleurige oorbellen displays. Deze zijn razend populair! De oorbellendisplays zijn voorzien van verschillende gaatjes. Afhankelijk van de grootte van uw oorbel kan je eens een gaatje overslaan zodat ze mooi presenteren. Heb je veel korte en langere oorbellen dan is het grotere oorbellenrek wel handig.

Hou je van oorbellen, draag er dan zorg voor! We hebben het allemaal al meegemaakt dat we een paar oorbellen ergens hadden neergelegd en dat er de dag nadien een oorbel ontbreekt. Niets is zo vervelend en dat was dan ook net dat type oorbellen dat je op je nieuwe outfit wou dragen natuurlijk!

Juwelendisplay voor kinderen

MamaBella AA003 Display Oorbellen Boompje gemaakt van naturel hout

Ook aan de kinderen werd er gedacht. We hebben een houten display in de vorm van een boompje.
Leer kinderen van jongs af aan respect hebben voor hun oorbellen en laat ze oorbellen met een franse oorhaak opbergen op het boompje. Deze display is niet geschikt voor oorstekers maar daar zijn op onze webshop nog andere oplossingen voor.

Op zoek naar een ander type sieradenhouder, een display voor armbanden en horloges of bent u eerder op zoek naar een schaaltje op uw juwelen op te presenteren of op te bergen? Bekijk dan de displays juwelen onder de rubriek accessoires bij MamaBella.

Zoekt u iets specifiek?

Bent u op zoek naar een specifiek artikel, maar kan u het niet onmiddellijk terugvinden. Stuur ons dan zeker een mailtje! Wij helpen u met veel plezier verder!