fbpx

Scrunchies

Scrunchies webshop MamaBella: juwelen en accessoires

Wat is een scrunchie?
De scrunchies webshop van MamaBella, uw leverancier voor juwelen en accessoires! Wie opgroeide in de jaren ’90 herkent de scrunchies onmiddellijk. Vroeger was het echt een hype om een scrunchie te dragen en de scrunchie is helemaal terug in de mode… De scrunchies zijn ronde elastieken haarrekkers bedekt met geplooide stof. Je ziet ze in allerlei verschillende kleuren en prints. Heel populair zijn nu de leeuwpaarden prints, de slangen prints, alsook de velvet scrunchies.

Hoe draag je een scrunchie?
Scrunchies draag je als dotje of met een paardenstaart (high ponytail). Ook een schuine staart met een scrunchie is te gek! Je kan de scrunchie ook als armband dragen. 

Waarom een scrunchie?
De scrunchie is weer een absolute haartrend en dit zowel voor dames als kinderen. Het voordeel van deze elastiek is dat hij niet zo snel verstrikt geraakt ten op zichte van de gewone haarrekkers.

Type scrunchies
Ze bestaan in allerlei kleuren, materialen en prints. Combineer de juiste kleur met de juiste outfit. Er bestaan heel wat varianten: scrunchies met sjaal, scrunchies met strik, scrunchies met lint, scrunchies met print (denk maar aan de leopard print of snake print), scrunchies met stippen, scrunchies met konijnoren, mini scrunchies voor de kleinste kinderen, … 

Wat is een velvet scrunchie?
De velvet scrunchie of velvet bandeau is een scrunchie gemaakt van fluweel. Ze bestaan in allerlei verschillende kleuren zoals velvet moss green, velvet dark blue, rust red en zo veel meer!  

Scrunchie online kopen
De scrunchies kan u aankopen via de webshop www.mamabella.be. U kan de scrunchies individueel kopen, alsook per set. Bent u toch nog op zoek naar een specifieke scrunchie, dan kan u ons altijd contacteren per info@mamabella.be. De scrunchie is een ideaal geschenk voor haar!