fbpx

Verzenden

TRANSPORT

Procedure
Na een goedgekeurde betaling mag u van MamaBella een bestelbon per e-mail verwachten. Ondertussen worden bij MamaBella de nodige acties ondernomen om uw bestelling binnen de 1 à 2 werkdagen te versturen. Na afgifte van uw pakket aan de transporteur mag u een e-mail verwachten met de melding dat het pakket vertrokken is, alsook uw digitale factuur. 

Tarieven België  
€ 4,99 Standaard (Brievenbuspakket)
€ 5,99 Pakket Middelgroot
€ 7,49 Pakket Groot
€90,00 Franco
Gratis afhalen kan na afspraak te 2980 Halle-Zoersel (België)

Tarieven Nederland
€ 7,99 Standaard (Brievenbuspakket)
€ 7,99 Pakket Middelgroot
€ 9,49 Pakket Groot
€120,00 Franco
Gratis afhalen kan na afspraak te 2980 Halle-Zoersel (België)

Transporteurs
Om u een snelle service te kunnen leveren en dit met de beste tarieven, werkt MamaBella samen met bpost en Post NL. De keuze van de transporteur is afhankelijk van het gewicht en de locatie. Laat uw pakket thuis of op het werk leveren of geef uw afhaalpunt in de opmerking door. Brievenbuspost zal per bpost verstuurd worden en pakketpost voornamelijk per Post NL.

Verzending
Het type verzending is afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en zal na het invullen van het afleveradres automatisch berekend worden. Standaardpakketten met kleine goederen die in een brievenbusdoosje of luchtenveloppe passen worden naar het thuisadres verstuurd, ook wanneer u een afhaalpunt heeft gekozen. TIP: Maak ineens een account aan zodat u niet telkens de adresgegevens dient in te vullen.

Standaard verzendingen
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken werken we voor standaardverzendingen voornamelijk met brievenbusdoosjes of luchtenveloppes zodat deze per reguliere briefpost mee komt en in uw brievenbus past. Bij grotere bestellingen kan het zijn dat u een standaardverzending aangerekend werd maar dat we toch een pakketverzending aanbieden, zonder meerkost. Standaardverzendingen worden ongeveer na 1 à 3 werkdagen geleverd, afhankelijk van de bestemming.

Pakket verzendingen
Indien uw bestelling niet in een brievenbusdoosje past zal deze per pakketverzending aangeboden worden. Afhankelijk van uw leveradres en de grootte van uw bestelling zal er een transporteur door ons gekozen worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 à 2 werkdagen na afgifte geleverd. Indien u niet thuis bent zal de transporteur ofwel een tweede keer langskomen of ineens een bericht nalaten waar het pakket binnen de 7 kalenderdagen opgehaald kan worden.

Afhaling
Na bestelling en betaling van uw order en mits afspraak kan u de bestelling ook afhalen in het atelier van MamaBella te Halle-Zoersel (BE). Een afspraak kan u bekomen per info@mamabella.be. Pas nadat u een bevestiging met afgesproken dag en uur heeft ontvangen is deze afspraak definitief.

Voor meer informatie, gelieve de algemene voorwaarden van MamaBella te raadplegen en/of de website van de transporteurs.

We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren!