fbpx

Verzenden

TRANSPORT

Procedure
Na een goedgekeurde betaling mag u van MamaBella een bestelbon per e-mail verwachten. Ondertussen worden bij MamaBella de nodige acties ondernomen om uw bestelling binnen de 1 à 2 werkdagen na bestelling te versturen. Na afgifte van uw pakket aan de transporteur mag u een e-mail verwachten met de melding dat het pakket vertrokken is, alsook uw digitale factuur. 

Tarieven
                                                    BE                    NL
Standaardverzending          € 2,99               € 4,99
Pakketverzending                € 3,99               € 5,99
Franco                                      € 50,00             € 80,00
Afhaling                                    Gratis              Gratis

Verzending
Het type verzending zal op het einde van uw bestelling automatisch berekend worden. Ook na ingave van de bestemming van verzending zal de prijs automatisch berekend worden.
De levering gebeurt voornamelijk door bpost, Mondial Relay of Post NL.

Standaardverzendingen
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken werken we voor standaardverzendingen voornamelijk met brievenbusdoosjes of luchtenveloppes zodat deze per reguliere briefpost mee komt en in uw brievenbus past. Bij grotere bestellingen kan het zijn dat u een standaardverzending aangerekend werd maar dat we toch een pakketverzending aanbieden, zonder meerkost. Standaardverzendingen worden ongeveer na 1 à 3 werkdagen geleverd, afhankelijk van de bestemming.

Pakketverzendingen
Indien uw bestelling niet in een brievenbusdoosje past zal deze per pakketverzending aangeboden worden. Afhankelijk van uw leveradres en de grootte van uw bestelling zal er een transporteur door ons gekozen worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 2 en 5 werkdagen na afgifte geleverd. Indien u niet thuis bent zal de transporteur een tweede keer langskomen of ineens een bericht nalaten waar het pakket binnen 7 dagen opgehaald kan worden.

Afhaling
Na bestelling en betaling van uw order en mits afspraak kan u de bestelling ook afhalen in het atelier van MamaBella te Halle-Zoersel (BE).
Een afspraak kan u bekomen per info@mamabella.be. Pas nadat u een bevestiging met afgesproken dag en uur heeft ontvangen is deze afspraak definitief.

Voor meer informatie, gelieve de algemene voorwaarden van MamaBella te raadplegen en/of de website van de transporteurs.

We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren!